Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: nr 910

21.11.2017 01:32
Moi. Aattelin laittaa ton kävijälaskurin 'nimimerkikseni', kyseisen numeron voi pyörittää ihan miten päin vaan, mikä paremmin miellyttää silmää (sullehan jää kuiteski joku ip sinne ylös). Kuninkaan tie, eksoottista, kylmään Suomeen Turkin/Kyproksen tuulia? Tuli mieleen, onks Lassila Cakir tuttuja, tai Veysel, Ali, eikös ne duunaa pizzeria-kebab -juttuja? Mäkin oon kirjotellut jotain, piti tulla poikkeen, kun bongasin tuon Kuninkaan tien. Mulla on ollu enempi tollasta omakustanne-raporttikirjojen suuntaan (gang stalking victims yms. teema)Tiiätkö ottaako ne kirjoja esim. noihin marketteihin, keneltä pitäis kysyä, Luotola(cm) ym.? Taidettiin viimeks nähdä uuden jalkapallo-stadionin liepeillä ohimennen, sulla oli muistaakseni joku neon-keltanen paita tai jotain (SJK?)... No, et ehkä muista... Ja, mitä politiikkaan tulee, Paavo 'pelimies' pitäis saada ehottomasti pressakisaan mukaan. Eihän se muuten mikään vaali ole? Kampanja nyt äkkiä pystyyn kannattajakorttien keruuseen, vaikka sitten vihulaisleiristä?... Että tämmöstä. Joulunodotusta.

Vastaus:

Yötyötä. Hmm... pitäisi olla suhteita, myös marketteihin. Omakustanteet eivät ole oikein hohdokkaita. Toisaalta, ymmärrän sen koska ihan kustantajien kustantamat kässärit ovat muutaman prosentin marginaali kokonaistarjonnasta.
Vaan ei auta kuin yrittää ja uutta matoa koukkuun. Harmittaa, vähän, Kuninkaan tieni, mutta se oli oikein opettavainen harjoitus. Tarina sinänsä, mielestäni, oli parempi kuin eräät lukemani, oikeat kustanteet. Lauserakenne vain oli harjoitusversiossani juuri harjoitusversion mukainen.
Neonkeltainen paita, joo, tunnistan itseni. Suosikkivärini. Joulunaikaa.

Nimi: jeba

13.10.2013 22:23
Siis wau, jugi!!!!!! Koskettavia, kauniita ja taiteellisia kirjoituksia!!! :) wau!

©2019 Kirjallisuutta...ko? - suntuubi.com